STICHTING SUPER-G

IK WIL STEUNEN

Super-G is ontstaan als een spin-off na de succesvolle Special Olympics Nationale Spelen van 2012 in ‘s-Hertogenbosch. De organisatie van dat evenement gaf niet alleen veel voldoening maar leerde ons ook dat er nog een wereld te winnen valt als het gaat om de G-sport. Iedereen moet kunnen sporten. Daarom organiseren wij een jaarlijks G-toernooi met diverse sporten waarbij we ernaar streven zoveel mogelijk mensen te betrekken bij dit evenement.

Maar dat kunnen we niet alleen: daar hebben we hulp bij nodig. Zo is deelname aan ons jaarlijkse toernooi gratis. We willen de drempel voor verstandelijk beperkten om sportief te zijn zo laag mogelijk houden. Dat betekent dat we hulp nodig hebben om onze ambities te realiseren. Wij doen daarom een beroep op iedereen die vindt dat iedereen moet kunnen sporten. Een (eenmalige) donatie kunt u doen op banknummer: NL94 Rabo 0119822172 ten name van Stichting Super-G graag onder vermelding van donatie en uw naam en/of organisatie.

 

WORD DONATEUR | SPONSOR EN HELP SUPER-G VERDER

Spreken de activiteiten van de Stichting Super-G je aan? Voor ons voortbestaan zijn wij afhankelijk van subsidies en gelden van derden. Help ons door donateur of sponsor te worden. Geef geld op een manier die bij je past. Iedere gift is welkom. Met jouw bijdrage maken wij weer een fantastisch evenement! Er zijn verschillende sponsorpakketten waarmee je ons kunt steunen. Voor ieder pakket bieden wij een tegenprestatie op maat. Via de button kun je ons een mail sturen met uw wensen en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

MET EEN GOEDE ACTIE HELP JE SUPER-G OM TE GROEIEN

Stichting Super-G wil graag groeien! Door meer sporten aan te bieden en jaarlijks meer sporters aan ons toernooi te binden. Wij staan open voor ludieke sponsoracties, partners en samenwerking met partijen die mensen met een verstandelijke beperking en sport een warm hart toe dragen. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Via de button kun je ons een mail sturen. Wij nemen dan contact met je op.

DE SPONSOREN VAN SUPER-G​

GIEM BROEKMANS

directeur gloudemans

Vanaf de start steunen wij vol enthousiasme de doelstelling van de Stichting Super-G.  Wij dragen het sporttoernooi een warm hart toe en kijken uit naar een onvergetelijk evenement in mei!

VOETS INSTALLATIES BV

Voets Installaties BV

Het is fantastisch dat Super-G na de Special Olympics in ‘s-Hertogenbosch een blijvend sportevenement organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Super-G verdient het ieder jaar te groeien!

BERNARD BROUWER

Partner Dutch Economics

Iedereen die een bezoek brengt aan het Super-G sportevenement in ‘s-Hertogenbosch gaat naar huis met een glimlach op zijn gezicht. 

Zo’n evenement verdient onze steun!

INSCHRIJVEN VOOR DE MAANDELIJKSE SUPER-G NIEUWSBRIEF

ADRES

Voetbalvereniging OJC Rosmalen

MAIL

info@super-g.nl

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

info@super-g.nl