Stichting Super-G

Ik wil Super-G steunen

Ik wil steunen

Super-G is ontstaan als een spin-off na de succesvolle Special Olympics Nationale Spelen van 2012 in ‘s-Hertogenbosch. De organisatie van dat evenement gaf niet alleen veel voldoening maar leerde ons ook dat er nog een wereld te winnen valt als het gaat om de G-sport. Iedereen moet kunnen sporten. Daarom organiseren wij een jaarlijks G-toernooi met diverse sporten waarbij we ernaar streven zoveel mogelijk mensen te betrekken bij dit evenement. Maar dat kunnen we niet alleen: daar hebben we hulp bij nodig. Zo is deelname aan ons jaarlijkse toernooi gratis. We willen de drempel voor verstandelijk beperkten om sportief te zijn zo laag mogelijk houden. Dat betekent dat we hulp nodig hebben om onze ambities te realiseren. Wij doen daarom een beroep op iedereen die vindt dat iedereen moet kunnen sporten.

Word donateur en help Super-G om te groeien

Draagt u de Stichting Super-G een warm hart toe? Help ons dan door donateur te worden. Geef geld op een manier die bij u past. Iedere gift is welkom. Met uw bijdrage maken wij weer fantastisch evenement van! Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van onze inspanningen via onze nieuwsbrief.

Word sponsor en help Super-G om te groeien

Stichting Super-G wil graag groeien! Door meer sporten aan te bieden en jaarlijks meer sporters aan ons toernooi te binden. Het liefst maken we er zelfs een internationaal toernooi van! Aan ambitie geen tekort. We hebben wel sponsoren nodig om dit mogelijk te maken. Er zijn verschillende sponsorpakketten waarmee u ons kunt steunen. Voor ieder pakket bieden wij een tegenprestatie op maat.

De sponsoren van Super-G

Giem Broekmans

Directeur Gloudemans

Vanaf de start steunen wij vol enthousiasme de doelstelling van de Stichting Super-G.  Wij dragen het sporttoernooi een warm hart toe en kijken uit naar een onvergetelijk evenement in mei!

Dick Ermstrang

Van Isselt Reclame

Het is fantastisch dat de sportverenigingen uit de regio de handschoen hebben opgepakt om na de Special Olympics in ‘s-Hertogenbosch een blijvend sportevenement te organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Super-G verdient het ieder jaar te groeien!

Bernard Brouwer

Partner Baker Tilly Berk

Iedereen die een bezoek brengt aan het Super-G sporttoernooi in ‘s-Hertogenbosch gaat naar huis met een glimlach op zijn gezicht. Zo’n evenement verdient onze steun!

INSCHRIJVEN VOOR DE MAANDELIJKSE SUPER-G NIEUWSBRIEF