Wil jij stichting Super-G helpen?

Ik wil Super-G helpen

Ik wil helpen

Het jaarlijkse Super-G sporttoernooi groeit nog steeds en daar zijn we trots op. Ieder jaar kunnen we meer sporters verwelkomen en nieuwe sporten introduceren. En dat alles met behoud van kwaliteit. Dat kunnen we dankzij onze vrijwilligers, mensen die zich belangeloos en met hart en ziel inzetten voor Super-G.  Om onze ambitie waar te maken zijn wij continu op zoek naar mensen die ons Super-G-team willen versterken. Wij zijn momenteel op zoek naar mensen die onderstaande taken op zich zouden kunnen nemen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met verwijzing naar je linkedin-profiel.

Non profit
Gedragen door vrijwilligers
Midden in de samenleving
Ambitieus
Voor verstandelijke beperkten
Visie voor de toekomst

Stichting Super-G zoekt enthousiaste vrijwilligers

Schermafbeelding 2016-04-07 om 21.04.05

Vrijwilliger worden?

Marketing-communicatie

Super-G heeft de ambitie uit te groeien tot het grootste jaarlijkse multi-sport evenement. Om dat te bereiken moeten we zichtbaarder worden. Wij zoeken iemand die ons daarbij kan helpen (sociale media, filmpjes op smart phone,  nieuwsbrief, website)

Vrijwilliger worden!
Schermafbeelding 2016-04-07 om 21.04.05

Vrijwilliger worden?

Commercieel talent

De Stichting Super-G kan alleen bestaan dankzij donaties en sponsoring. Wij zoeken een commercieel talent, een netwerker pur sang die Super-G nog steviger op de kaart zet en met een sponsorpakket op pad gaat om fans te werven.

Vrijwilliger worden!
Schermafbeelding 2016-04-07 om 21.04.05

Vrijwilliger worden?

Bestuursondersteuner

Het bestuur van de Stichting Super-G is op zoek naar een bestuursondersteuner. Iemand die wat werk uit handen kan nemen, taken kan verdelen, overzicht houdt en natuurlijk notuleert en actielijsten bijhoudt tijdens ons maandelijkse overleg.

Vrijwilliger worden!

INSCHRIJVEN VOOR DE MAANDELIJKSE SUPER-G NIEUWSBRIEF