Wil jij stichting Super-G helpen?

Ik wil Super-G helpen

Ik wil helpen

Het jaarlijkse Super-G sporttoernooi groeit nog steeds en daar zijn we trots op. Ieder jaar kunnen we meer sporters verwelkomen en nieuwe sporten introduceren. En dat alles met behoud van kwaliteit. Dat kunnen we dankzij onze vrijwilligers, mensen die zich belangeloos en met hart en ziel inzetten voor Super-G. Om onze ambitie waar te maken zijn wij continu op zoek naar mensen die ons Super-G-team willen versterken. Wij zijn momenteel op zoek naar mensen die onderstaande taken op zich zouden kunnen nemen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met verwijzing naar je linkedin-profiel.

Non profit
Gedragen door vrijwilligers
Midden in de samenleving
Ambitieus
Voor verstandelijke beperkten
Visie voor de toekomst

Stichting Super-G zoekt enthousiaste vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Marketing-communicatie

Super-G heeft de ambitie uit te groeien tot het grootste jaarlijkse multi-sport evenement. Om dat te bereiken moeten we zichtbaarder worden. Wij zoeken iemand die onze website kan onderhouden, de nieuwsbrief kan opmaken en versturen en sociale media bijhoudt.

Vrijwilliger worden!

Vrijwilliger worden?

Commercieel talent

De Stichting Super-G kan alleen bestaan dankzij donaties en sponsoring. Wij zoeken een commercieel talent, een netwerker pur sang die Super-G nog steviger op de kaart zet en met een sponsorpakket op pad gaat om fans te werven.

Vrijwilliger worden!

Vrijwilliger worden?

Toernooicoördinator

Het bestuur van de Stichting Super-G is op zoek naar een toernooicoördinator. Iemand die het aanspreekpunt is van de sportverenigingen (sportaanbod, faciliteiten, programma) en ervoor zorgt dat het toernooi strak georganiseerd  wordt.

Vrijwilliger worden!

INSCHRIJVEN VOOR DE MAANDELIJKSE SUPER-G NIEUWSBRIEF